Παραδοσιακοί Ξενώνες Αγρόπολη

Στοιχεία Καταλύματος
Περιοχή: Νυμφασία, Αρκαδία
Website: http://www.agropoli.gr
Κινητό: 30 69738 59569, 30 6944248488

Σε έναν απο τους πιο όμορφους οικισμούς της Αρκαδίας, δίπλα ακριβώς απο την κοσμοπολίτικη Βυτίνα, κρυμμένος καλά μέσα στην καταπράσινη μαγευτική φύση της Νυμφασίας, οι παραδοσιακοί ξενώνες ΑΓΡΟΠΟΛΗ βρίσκονται χτισμένοι σέ ένα μοναδικό τόπο σπάνιας φυσικής ομορφιάς, δίπλα στον Μυλάοντα ποταμό που διασχίζει την Βυτίνα και σιγοψιθυρίζει το μεταξένιο τραγούδι του στην πορεία του προς τις πεδιάδες της δυτικής Αρκαδίας. Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα & το ξύλο και με θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, οι ξενώνες αποτελούν μιά ξεχωριστή εναλλακτική πρόταση διαμονής στην Βυτίνα, που προσφέρει ανεκτίμητες εικόνες φυσικού κάλλους και αρμονίας σε μια πραγματική απόδραση απο την καθημερινότητα.

Οι 6 ξενώνες , χτισμένοι αμφιθεατρικά στον μικρό λόφο, προσφέρουν ξεχωριστή θέα προς την κοιλάδα που ρέει ο Μυλάοντας ποταμός, σιγοψιθυρίζοντας το αέναο τραγούδι της Αρκαδικής γής.

Γύρω τους η ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά του ορεινού τοπίου σαγηνεύει και διεγείρει τις αισθήσεις, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο σκηνικό χαλάρωσης & ευεξίας που ο οι επισκέπτες του ξενώνα απολαμβάνουν σε ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας.

Τα διαμερίσματα των ξενώνων, ευρύχωρα και ιδιαίτερα ζεστά αποτελούνται από ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια ( ένα με διπλό κρεβάτι και ένα με δύο μονά ενωμένα κρεβάτια) και δύο μπάνια (ένα σε κάθε υπνοδωμνάτιο). Εξωτερικά διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με τραπεζάκια & καρέκλες που προσφέρουν μοναδική θέα προς την κοιλάδα του Μυλάοντα. Ολα τα διαμερίσματα είναι άρτια εξοπλισμένα και επιπλέον διαθέτουν κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη.

Γύρω απο τους ξενώνες, ένας σπάνιος τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς αγκαλιάζει το μεγάλο κτήμα, με το φαράγγι του Μυλάοντα να κυριαρχεί στον ορίζοντα και την μικρή κοιλάδα που σχηματίζεται ακριβώς μπροστά απο τους ξενώνες και απλώνεται μέχρι το ξακουστό μοναστήρι της Νυμφασίας που στέκεται επιβλητικό πίσω απο το κτήμα. Μέρα-νύχτα το μεταξένιο τραγούδι του ποταμού συντροφεύει την ζωή στην μικρή κοιλάδα που σφίζει απο μικρά πουλιά και ζώα που κεληδούν και παίζουν ολόγυρα.

Κοινοποίηση: