Αρκάς Μελισσοκομική Τυποποίηση Μελιού

Στοιχεία Εργαστηρίου
Περιοχή: Καψία Μαντίνειας 22100, Αρκαδία
Τηλέφωνο: 30 2710 227701
Fax: 30 2710 225077
Website: http://www.arkasmeli.gr/

Το 2006 ο Χρήστος Βασιλόπουλος, λάτρης του μελιού, και ο Κώστας Σταματόπουλος, μελισσοκόμος, αποφάσισαν να ιδρύσουν την ΑΡΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ Ο.Ε με κύριο σκοπό την τυποποίηση και συσκευασία μελιού.

Η ίδρυση της εταιρίας δεν προέκυψε μόνο από την διάγνωση μίας επιχειρηματικής ευκαιρίας αλλά και από την αγάπη και το μεράκι των δύο ιδρυτών για το μέλι και τον τόπο τους. Στόχος της εταιρίας από την αρχή δεν ήταν να φέρει στην αγορά ένα ακόμα προϊόν μελιού αλλά να δώσει την δυνατότητα στον καταναλωτή να γευθεί ένα μέλι αρίστης ποιότητας και γεύσης, συσκευασμένο κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες υγιεινής και ελέγχων, και το οποίο θα είναι αμιγώς Ελληνικό.

Με γνώμονα αυτή την λογική το 2007 ανεγέρθη το συσκευαστήριο της εταιρίας στον μαγευτικό κάμπο της Μαντινείας του οροπεδίου της Τρίπολης, δίπλα στο όρος Μαίναλον.
Το συσκευαστήριο σχεδιάστηκε ακολουθώντας τους κανόνες του υγειονομικού σχεδιασμού που επιβάλλει το HACCP και εξοπλίστηκε με σύγχρονο εξοπλισμό παραλαβής, τυποποίησης και συσκευασίας.

Στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα η «ΑΡΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ Ο.Ε» πιστοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2008 με ISO 22000:2005 (HACCP) από τον φορέα διαπίστευσης LRQA και συνεχίζει να στοχεύει πάντα στην παραγωγή ποιότητας και όχι ποσότητας.

Κοινοποίηση: