Ταβέρνα Κωνσταντίνος Μπακοπάνος

Στοιχεία Εστιατορίου
Ταβέρνα Κωνσταντίνος Μπακοπάνος
Περιοχή: Σκοτεινή, Αργολίδα
Τηλέφωνο: 30 27510 73365
Κινητό: 30 6974 820894, 30 6980 555554
Fax: 30 27510 73365
Website: http://www.bakopanos.gr
e-mail: contact@bakopanos.gr

Mέσα σε ένα περιβάλλον όπου η παράδοση αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα, σας περιμένουμε για να περάσετε μαζί μας μοναδικές στιγμές γεύσης και διασκέδασης.
Η ταβέρνα μας βρίσκεται στη Σκοτεινή, ένα καταπράσινο και πανέμορφο χωριό της ορεινής Αργολίδας το οποίο διατηρεί την δική του ταυτότητα αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.
Η μεγάλη ποικιλία ορεκτικών μας περιλαμβάνει όλα τα γνωστά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας, παρασκευασμένα με αγνά υλικά κυρίως παραγωγής μας.

Όλα τα κρέατα που θα δοκιμάσετε στη ταβέρνα μας είναι παραγωγής μας. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή γουρουνοπούλα καθώς επίσης όλα τα παραδοσιακά πιάτα της περιοχής όπως γίδα βραστή, παστό χοιρινό, κατσικάκι γάλακτος στη γάστρα, παϊδάκια αρνίσια, λουκάνικα χωριάτικα στα κάρβουνα και άλλους πολλούς εκλεκτούς μεζέδες.
Στη διάθεσή σας υπάρχει το βαρελίσιο κρασί δικής μας παραγωγής από σταφύλια που προέρχονται από τους αμπελώνες μας.

Φιλοξενούμε με άνεση 150 άτομα και αν χρειαστεί υπάρχει κι εξωτερικός στεγασμένος χώρος. Η ταβέρνα συνίσταται για συνεστιάσεις και εκδηλώσεις συλλόγων. Σε όλα αυτά προσθέστε τις απόλυτα λογικές τιμές -σε πείσμα των καιρών – την οικογενειακή, φιλική ατμόσφαιρα κι εξυπηρέτηση για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για μας.

Tακτικά διοργανώνουμε βραδιές παραδοσιακής μουσικής -για λάτρεις του είδους και μη- με γνωστά μουσικά σχήματα της δημοτικής μας παράδοσης.

Κοινοποίηση: