Ξενώνας Ευ Ζην

Στοιχεία Καταλύματος
Περιοχή: Αρκαδία
Ιστοσελίδα: http://www.euzin-vitina.gr/
Σταθερό τηλέφωνο: 30 27950 22130
Κινητό τηλέφωνο: 30 6937 007951
Γεωγραφική θέση: Βυτίνας 22010, Ελλάδα
37° 40′ 10.3944″ N, 22° 11′ 3.534″ E

Σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες περιοχές της κοσμοπολίτικης Βυτίνας, χτισμένος με πολύ μεράκι αλλά και σεβασμό στον πανέμορφο Αρκαδικό τοπίο, που θέλει την αρμονική συνύπαρξη της πέτρας και του ξύλου, δημιουργήθηκε ο ξενώνας ΕΥ ΖΗΝ. Στηριγμένος στα γερά θεμέλια της φιλοξενίας και ριζωμένος στην αγκαλιά του ελατόφυτου Μαινάλου , βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την γεμάτη ζωή πλατεία της Βυτίνας και σε πολύ κοντινή απόσταση από όλα τα αξιοθέατα και τους μοναδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ορεινής Αρκαδίας. Ο ξενώνας μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για ενδιαφέρουσες εξερευνήσεις και περιηγήσεις στις πάμπολλες φυσικές ομορφιές και τα σπάνια ιστορικά μνημεία της περιοχής και παράλληλα καταφύγιο χαλάρωσης και απόλαυσης μετά απο μια γεμάτη εικόνες και εμπειρίες, ημέρα.

Το συγκρότημα του ξενώνα είναι κτισμένο σε μια μεγάλη έκταση με καταπράσινους κήπους, υπεροχα πλακόστρωτα και αρκετά ενδιαφέροντα, όπως μικρό υπαίθριο μουσείο, παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους και ένα πολύ όμορφο και ζεστό cafe με σπάνια θέα, τζάκι και χαλαρωτική ατμόσφαιρα που σαγηνεύει τους επισκέπτες. Οι 8 ανεξάρτητες, πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες, όλες επιπλωμένες και διακοσμημένες προσεκτικά σε ζεστούς χρωματικούς τόνους και με διακριτικό φωτισμό, διαθέτουν ανεξάρτητο μπαλκόνι με εξαιρετική θέα και προσφέρουν ιδανικές συνθήκες διαμονής μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας. Ο ξενώνας διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα και καλύπτεται εξ ολοκλήρου με ασύρματη σύνδεση Internet.

Ολες οι κατοικίες είναι άνετες ( 40 τμ.) και ιδιαίτερα ζεστές και είναι εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και επικοινωνίας. Διαθέτουν ανεξάρτητα μπαλκόνια με απεριόριστη θέα προς την Βυτίνα και τα μακρινά βουνά της Αχαϊας και προσφέρουν ιδανικές συνθήκες διαμονής και φιλοξενίας. Οι 7 κατοικίες είναι δίχωρες και 1 είναι μονόχωρη με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων. Ολες διαθέτουν εξοπλισμό κουζίνας για την προετοιμασία του πρωινού των επισκεπτών.

Κοινοποίηση: