Ξενώνας Αγριοροδιές

Στοιχεία Καταλύματος
Περιοχή: Καρυά 21200, Αργολίδα
Τηλέφωνo: 210-8064165
Kινητό: 6973 – 558559
Fax: 210-6756932
e-mail: Karkalemis@gmail.com
Ένα οικογενειακό καταφύγιο με παραδοσιακό χαρακτήρα. Απέχει οδικώς 1 ώρα και 15’ από την Αθήνα λιγότερο από μισή ώρα από την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, το Άργος, και 30’ λεπτά από την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας το μαγευτικό και κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Η θέα που προσφέρει, κατασκευασμένο στην πιο ήσυχη και μαγευτική γωνιά του οικισμού, κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα.

Αποτελείται από δύο ανεξάρτητες κατοικίες, χτισμένες σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αισθητική. Διαθέτει 11 κλίνες σε 6 διαφορετικούς χώρους, διακοσμημένους ο καθένας από αυτούς με ιδιαίτερο γούστο και μεράκι, προσφέροντας ζεστασιά και ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή. Η κάθε κατοικία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δίνει την δυνατότητα εάν κανείς επιλέξει, να ετοιμάσει το φαγητό που επιθυμεί. Η διαμόρφωση των χώρων παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας και σε παρέες των οκτώ, έξι και τεσσάρων ατόμων και για επιχειρηματικές συναντήσεις.

Έπειτα από μια ημέρα γεμάτη περιηγήσεις και σπόρ στην γύρω περιοχή, μπορείτε να χαλαρώσετε στο ατμοσφαιρικό και πανέμορφο περιβάλλον του ξενώνα και να απολαύσετε τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη φιλοξενία που σας προσφέρει. Μπορείτε να κολυμπήσετε ή να κάνετε υδρομασάζ και να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στην πισίνα του ξενώνα. Μία πισίνα που το πρωτότυπο αρχιτεκτονικό της σχέδιο και η θέση της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της φύσης. Κρέμεται πάνω από την ρεματιά και το βράδυ διαμορφώνει ένα ρομαντικό περιβάλλον, που δεν αφήνει κανένα συναίσθημα ασυγκίνητο.

Κοινοποίηση: