Ξενώνας Η Καστανιά

Στοιχεία Καταλύματος
Περιοχή: Κορινθία
Ιστοσελίδα: http://www.kastania-rooms.gr/
Σταθερό τηλέφωνο: 30 27470 61289
Κινητό τηλέφωνο: 30 6942066754
Fax: 30 27470 61248
Γεωγραφική θέση: Καστανιά 20016, Ελλάδα
37° 52′ 3.6156″ N, 22° 23′ 2.8644″ E

Καλώς ορίσατε στην «Καστανιά», η οποία βρίσκεται  ανάμεσα στον επαρχιακό οδικό άξονα Στυμφαλίας – Φενεού. Ανάμεσα στις καταπράσινες από έλατο βουνοκορφές και ρεματιές σε υψόμετρο 950 μέτρα βρίσκεται χτισμένο το ορεινό μας κατάλυμα. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και  χαρά μας ,να βρεθείτε στο χώρο μας, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την χωριάτικη κουζίνα μας, στην παραδοσιακή ταβέρνα, όπως ακόμα και να διανυκτερεύσετε στα ολοκαίνουργια δωμάτια μας, όπου το καθένα ξεχωριστά έχει πάρει το ονομά του από τις οροσειρές που περιβάλουν το χωριό μας. Όλα τα δωμάτια είναι ξεχωριστά με διαφορετική διακόσμηση , το κάθε ένα από αυτά έχει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κάθε επισκέπτη.

Ολα τα δωμάτια διαθέτουν.

  • Αυτόνομη θέρμανση , Πάντα ζεστό νερό με μπόιλερ.
  • Tηλεόραση 22″ Lcd.
  • Ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα κλειστού τυπου.
Το Δωμάτιο Ζήρεια το οποίο είναι δίκλινο, έχει πάρει το όνομα του από την οροσειρά Ζήρεια ή αλλιώς όπως λέγεται Κυλλήνη, από το οποίο μπορείς να απολαύσεις τη θέα της οροσειράς αυτής, βγαίνοντας στο μπαλκόνι ή ακόμα και από το εσωτερικό του δωματίου. Το δωμάτιο έχοντας ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και ολοκαίνουργια μικροέπιπλα σε κλασσική γραμμή, σου προσφέρουν μία ζεστή ατμόσφαιρα για ξεκούραση και χαλάρωση.
To Δωμάτιο Ολίγυρτος το οποίο είναι δίκλινο, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το μεγάλο μπαλκόνι που διαθέτει, σου δίνει την ευκαιρία να θαυμάσεις τη θέα του Όρους Ολίγυρτος, το δεύτερο κατά σειρά ψηλότερο βουνό μετά την Ζήρεια με ύψος 1935 m. Το δωμάτιο αποτελείται από ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και ολοκαίνουργια μικροέπιπλα σε κλασσική γραμμή . Το Δωμάτιο Ολίγυρτος είναι ένα μεγάλο και άνετο δωμάτιο που μπορεί να προσφέρει ξεκούραση και χαλάρωση.
To Δωμάτιο Τρίκρηνα είναι ένα 3κλινο με προϋποθέσεις 4κλινου δωματίου όπου αποτελείται από δύο μονά κρεβάτια και έναν καναπέ που έχει τη δυνατότητα να γίνει κρεβάτι. Το δωμάτιο αυτό είναι ένας μεγάλος χώρος που είναι αρκετά φιλόξενος για παραπάνω από δύο άτομα, όπου μπορούν να απολαύσουν την θέα της οροσειράς, προσφέροντας μία όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα για ξεκούραση.
To Δωμάτιο Γερόντιο είναι επίσης ένα 3κλινο με προϋποθέσεις 4κλινου δωματίου όπου αποτελείται από δύο μονά κρεβάτια και έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Το δωμάτιο αυτό έχει εξαιρετική θέα το βουνό Μαυροβούνι με υψόμετρο 1695m. Είναι ένα δωμάτιο πολύ λειτουργικό για παραπάνω από δύο άτομα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους.
To Δωμάτιο Τρίκορφο το οποίο είναι ένα 3κλινο δωμάτιο, αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό. Απέναντι από το δωμάτιο ξετυλίγεται μια απίστευτη θέα από καταπράσινα έλατα, όπου δίνουν τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να θαυμάσει τη φύση και να χαλαρώσει . Το δωμάτιο αυτό προσφέρει ηρεμία και ξεκούραση σε όσους το επιλέξουν, εξαιτίας και της άνεσης χώρου που διαθέτει.

Κοινοποίηση: